Bli medlem

Vi välkomnar alltid nya medlemmar till klubben, oavsett om du är erfaren eller nybörjare. Det viktigaste är att du tycker om discgolf!

Varför bli medlem?

Genom att bli medlem i Östersund Disc Golf Club bidrar du till att klubben kan fortsätta växa och frodas. Pengarna för medlemskapet kan bland annat gå till underhåll av banor, priser vid event/seriespel samt andra roliga aktiviteter. Dessutom blir du en del av en riktigt trevlig gemenskap!

Att bli medlem

Medlemskapet kostar 50 kr per person och gäller i ett år. Fyll i dina uppgifter i formuläret och swisha 50 kr till 123 407 87 88 för att betala ditt medlemskap. Alternativt kan du betala ditt medlemskap direkt till vårt bankgironummer BG 5645-2535. Kontrollera noga att dina uppgifter stämmer samt att din betalning har genomförts innan du skickar in formuläret. Om du angett felaktiga uppgifter kommer vi inte kunna registrera ditt medlemskap. När du blir medlem samtycker du även till att vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter här.

OBS! I år har vi inget medlemskort, varken fysiskt eller digitalt. Du får en bekräftelse direkt vid ansökan. Så fort din betalning har kommit in är du medlem.

Rulla till toppen